Haszongépjárművek felépítmény gyártása,
raktérhűtése és utólagos hőszigetelése
ELÉRHETŐSÉG
KISS-GERENCSÉR
THERMO-KING
MÁRKASZERVIZ

8900 ZALAEGERSZEG,
HOCK JÁNOS U. 96.

Telefon/fax: (+36 92) 323-875

Mobil: (+36 30) 993-0931,
(+36 30) 600-9635

E-mail:
REFERENCIÁK
Jelenleg nincs feltöltött referencia. Kérjük, látogasson vissza később.

Bemutatkozás

A Thermo King a világ első számú tehergépkocsi hűtőkészülék gyártója, több mint ötven év tapasztalatával rendelkezik hűtőberendezések tervezésében és gyártásában.

A Thermo King berendezései, korszerű szervizhálózata és magasan képzett szakemberei az egész világon az üzletfelek rendelkezésére állnak. Ez biztosítja a gyárilag hiteles szervizelést és vásárlási lehetőségeket, a gyári alkatrészek készletezését valamint a szakmunkaerőt.


A Kiss-Gerencsér Autóház Thermo King Márkaszerviz az Autóház egyik vezető ágazata és a magyar Thermo King hálózat legelismertebb tagja. Ezen elismerést felkészültségével és maximális ügyfélközpontúságával vívta ki magának.

Ennek megfelelő színvonalon igyekszünk kiszolgálni egyre növekvő ügyfélkörünket. Specialitásunk az átalánydíjas karbantartási szerződés, amely a flottaüzemeltetők által kedvelt hibamegelőzési forma: a megállapodásban foglalt időközönként, az ügyfél telephelyén átvizsgáljuk a teljes hűtőgépállományt, és ennek alapján javaslatot teszünk a revízión túl szükségessé vált javításokra.

Ez a konstrukció egyenletesebb terhelést biztosít a műhelyünknek, egyidejűleg jelentősen mérsékli a hűtőberendezések szezonális meghibásodását.


A Kiss-Gerencsér Autóház Thermo King Márkaszerviz 1995-óta széles körű termékskálával illetve magas fokú szervízszolgáltatással áll a kedves ügyfelek rendelkezésére.
 

Reméljük, hogy Ön is hamarosan igénybe veszi szolgáltatásainkat, kérjük, hogy tevékenységünkkel kapcsolatos szakmai kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

A 24 órás ügyeleti rendszerű rendelkezésre állás a hét minden napján helyszíni javítással biztosítja az Ön járműarzenáljának megfelelő műszaki állapotát.

Szolgáltatásainkkal telephelyünkön hétfőtől-péntekig 7.30-tól 16.30-ig állunk tisztelt ügyfeleink rendelkezésére.
KISS-GERENCSÉR
THERMO-KING MÁRKASZERVIZ
8900 ZALAEGERSZEG, HOCK JÁNOS U. 96.

Telefon / fax: (+36 92) 323-875 | Mobil: (+36 30) 993-0931, (+36 30) 600-9635

E-mail: